PANAIRI I-rë SHKOLLA QENDËR KOMUNITARE nё ELBASAN

PANAIRI I-rë SHKOLLA QENDËR KOMUNITARE nё ELBASAN

U zhvillua sot Panairi i-rë Shkolla Qendër Komunitare nё Elbasan me pjesëmarrjen e 19 Shkollave SHQK të këtij rajoni. Ky aktivitet u organizua nga DAR Elbasan dhe u përshëndet nga përfaqësues të Bashkisë Elbasan, Prefekturës Elbasan, Organizata të ndryshme që operojnë...
HIGJENA PERSONALE DHE ORALE

HIGJENA PERSONALE DHE ORALE

“Higjena Personale dhe Orale” ishte tema e takimit informues të rradhёs realizuar Shkolla 9-vjecare “Kuqan” – Qender komunitare, Elbasan, me prindër, dhe fëmijë nё kuadёr tё veprimtarive Shkolla Qendër Komunitare. Gjatë takimit u diskutua mbi...
DITA E BALONAVE

DITA E BALONAVE

“Dita e Balonave” ishte aktiviteti i rradhёs me prindërit, edukatoret dhe fëmijët e Kopështit Nr.7, Elbasan. Aktiviteti u zhvillua në kuadër të nismës ‘Kopshti si Qëndër Komunitare’, ku fëmijët u njohën me Ditën e Balonave dhe sëbashku me prindërit ndërtuan balonat e...
EKSPERIMENTE SHKENCORE NGA NXËNËSIT

EKSPERIMENTE SHKENCORE NGA NXËNËSIT

“Eksperimente shkencore nga nxënësit” ishte aktiviteti i rradhёs me prindërit, mësuesit dhe nxënësit e Klubit të Shkencës në Shkolla 9-vjecare “Kuqan” – Qender komunitare, Elbasan. Ky aktivitet kishte si synim të ndante me të pranishmit dhe prindërit...
ARTI MES NESH

ARTI MES NESH

“Arti mes nesh”, ishte aktiviteti i radhës i zhvilluar në Shkolla Mustafa Gjestila, Burrel. Ku morën pjesë prindër, mësues, pjesëtarë të komunitetit dhe nxënësit e klasës së III-B. Në këtë aktivitet ishin të ftuar përfaqësues të Zyrës Arsimore Mat Znj.Shpresa Tusha e...