Rrjeti i Informimit për Biznesin i Bashkimit Europian

Rrjeti i Informimit për Biznesin i Bashkimit Europian

Projekti: Rrjeti i Informimit për Biznesin i Bashkimit Europian i financuar nga BE u realizua në bashkëpunim me Unionin e Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë dhe synoi  krijimin e një rrjeti biznesh në Tiranë, Fier, Durrës, Shkodër, Lezhë, Kukës, Korçë...
Vlerësimi i shërbimeve jo-financiare të biznesit

Vlerësimi i shërbimeve jo-financiare të biznesit

“Vlerësimi i shërbimeve jo-financiare të biznesit “, i mbështetur nga UNDP-ja. Projekti ka për qëllim  evidentimin  e nevojave të biznesit për asistencë jo-financiare në komunat e reja të themeluara, të vlerësojë pengesat ligjore që bizneset kanë hasur dhe...