Gёzuar 8 Marsin e dashur mami!’ ishte aktiviteti i rradhёs i realizuar nga prindёrit, fёmijёt dhe edukatoret e Kopshtit ’17 Shkurti’ Qesarakё, nё kuadёr tё festёs sё nёnёs.
Secili prej fёmijёve, me ndihmёn e eduaktores dhe stafit tё projektit, realizuan nga njё urim, nё formёn e njё kartoline tё personalizuar pёr nёnёn e tyre. Gjithashtu ato u dedikuan vargje dhe kёngё, pёr tё treguar gёzimin qё u sjell prania e tyre.
Ne fund, secili nga fёmijёt lexoi dhe tregoi kartolinёn e tij dhe i dhuroi njё pёrqafim mamit apo gjyshes prezente.
Ky aktivitet u realizua nё kuadёr tё projektit “Arsim Cilёsor dhe Gjithёpёrfshirёs nё Shqipёri, 2016-2018”, qё zbatohet nga Save the Children, nё partneritet me #IPSED dhe Insituti i Zhvillimit tё Arsimit ( IZHA).

This function has been disabled for IPSED.